Home Activiteitenkalender Berkel-Enschot in beeld Vacatures in B-E 
Zoek:
Geavanceerd zoeken


Login
laatst bijgewerkt:27 april 2017


Wegens uitbreiding van ons team heeft Osteopathie van Eijck een vacature voor een

Praktijkassistent(e) met bedrijf administratieve achtergrond

voor
12 u per week 
 

Als praktijkassistent(e) bent u, samen met uw collega’s en de praktijkmanager, de spin in het web in de praktijk. U werkt op de locatie in Berkel-Enschot en/of Tilburg. 


U bent specifiek verantwoordelijk voor de verwerking van de automatische incasso’s, facturering, controleren en verwerken van bankafschriften, btw, het aanmaningentraject en bijkomende zaken. U staat patiënten te woord aan de balie en aan de telefoon. U beantwoordt vragen,  maakt afspraken,  beheert alle agenda’s en wikkelt de daarbij behorende administratie af. U ondersteunt de osteopaten en praktijkmanager in allerlei voorkomende werkzaamheden en zorgt dat de praktijk er representatief uitziet.


Wij zoeken een administratief medewerker (MEAO bedrijfsadministratie-niveau 2) ter aanvulling van ons professionele en gezellige team. Heeft u daarnaast  zo mogelijk een medische (secretaresse) achtergrond en bent u enthousiast, servicegericht en klantvriendelijk, flexibel en collegiaal, pro-actief, computervaardig, communicatief vaardig en kunt u goed luisteren dan nodigen wij u van harte uit te solliciteren. 


Wij bieden u in eerste instantie een jaarcontract aan voor 12 uur per week. Een vast contract en uitbreiding van uren kan tot de mogelijkheden behoren. 


Voor vragen over de vacature of de praktijk kunt u van maandag t/m donderdag tussen 09.00 u en 12.00 u contact opnemen met Martine van Kempen (praktijkmanager): telefoonnummer 013 456 64 90. Uw sollicitatiebrief met CV en pasfoto, kunt u tot 6 september 2013 richten aan Osteopathie van Eijck, T.a.v. Martine van Kempen, Torenhoekstraat 33, 5056 AM  Berkel-Enschot of mailen naar info@osteopathievaneijck.nl.

 

Kinderkleding van bekende merken

DeNieuweSchakel
DeLeije

Wolfs Catering

Marskramer

Meubels op maat

De Tweewieler

Skiën en Squashen